האם “מלוח ספוגי” אכיל?

עמוד הבית פורומים צמחי הבר של ישראל האם “מלוח ספוגי” אכיל?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2292402

    אם כן, אילו חלקים אכילים?
    האם מותר לחמם אותו לצורך מאכל? לטגן? לבשל? להפיק שמן?

    #2292403

    http://www.tiuli.com/flower_info.asp?flower_id=257
    “המלוח הספוגי הוא צמח אשר הובא לארץ בשנת 1950 מאוסטרליה כדי לשמש מרעה לצאן. הצמח הוא לאזור באר שבע אך משם התפשט גם למדבר יהודה והנגב.”
    חווה שלום
    הקישור שלעיל מוביל אותך לציטוט שמתחתיו. מומלץ לפתוח, זה אתר מעניין.
    ההיגיון שלי אומר שאם הצמח איננו רעיל לצאן, אז גם אנחנו יכולים ליהנות ממנו בסלט, כפי שאנו נהנים מעלי המלוח הקיפח, למשל. לא שמעתי שמפיקים שמן ממלוח כלשהו, אם תצליחי, תודיעי לנו. זה יכול לחסוך את המלח שמוסיפים לחביתה שנטגן בשמן הזה.
    בהצלחה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר או הירשם